Вітаємо переможців І етапу предметних олімпіад з фінансів!

25 березня 2023, 18:33
    На виконання наказу ректора НУБіП України № 108 від 16 лютого 2023 року «Про проведення І етапу студентської олімпіади в 2022–2023 н. р. у НУБіП України» на кафедрі фінансів було проведено 4 студентські олімпіади з дисциплін «Інвестування», «Фінанси», «Фінанси підприємств» та «Фінансовий менеджмент» зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» за спеціалізаціями «Фінанси і кредит» та «Корпоративні фінанси» студентами ОС «Магістр» та «Бакалавр».
    Конкурсні комісії, які оцінювали роботи студентів, очолила доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри фінансів Надія Миколаївна Давиденко.
   13 березня 2023 р. була проведена олімпіада з дисципліни «Фінанси підприємств» із студентами 4 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
      За результатами перевірки журі у складі д.е.н., доцента Лемішко О. О. та к.е.н., доцента Шевченко Н. Ю. визначили переможців:
І місцеНаровіцька Анна Сергіївна;
ІІ місцеЗацаренський Владислав Андрійович;
ІІІ місцеЯсінська Регіна Володимирівна.
 
   Під час проведення олімпіади з дисципліни «Фінанси підприємств» студенти продемонстрували вміння творчо застосовувати отримані теоретичні знання для вирішення конкретних завдань ефективного управління фінансовими ресурсами підприємств в сучасних економічних умовах.
    15 березня 2023 р. була проведена олімпіада з дисципліни «Фінанси» із студентами 4 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
   За результатами підсумків проведеної олімпіади комісія у складі д.е.н., доцента Лемішко О. О. та к.е.н., доцента Шевченко Н. Ю. визначила переможців:
І місцеКравцов Андрій Володимирович;
ІІ місцеМойсієвич Олена Олександрівна;
ІІІ місцеОлійник Ростислав Андрійович.
     Під час проведення олімпіади з дисципліни «Фінанси» студенти проявили ініціативу у аналізі сучасної фінансової політики держави та виявленні її впливу на економіку, моделюванні нормальної та кризової фінансових ситуацій, побудові моделі фінансових відносин та управлінні фінансовою системою, визначенні джерел фінансових ресурсів підприємств та держави.
    16 березня 2023 р. була проведена олімпіада з дисципліни «Інвестування» із студентами 4 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
     За результатами перевірки комісія у складі к.е.н., доцента Скрипник Г. О. та к.е.н., доцента Тітенко З. М. визначила переможців:
І місцеМаксименко Богдан Юрійович (95 балів)
ІІ місце Коляда Кристина Валеріївна (90 балів)
ІІІ місце Побережна Вікторія Олександрівна (84 бали)

     Під час визначення переможців конкурсна комісія встановила, що студенти успішно опанували методи раціонального інвестування відповідно до економічної політики підприємства, регіону, держави в цілому, а також застосовувати здобуті знання для прийняття управлінських рішень.
    17 березня 2023 р. була проведена олімпіада з дисципліни «Фінансовий менеджмент» із студентами ОС «Магістр» 1 року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», прийняли участь 19 осіб.
   За результатами підсумків проведеної олімпіади комісія у складі к.е.н., доцента Скрипник Г. О. та к.е.н., доцента Буряк А. В. визначила переможців:
І місце Кожановський Юрій Алікович (98 балів)
ІІ місце Гаврись Сергій Миколайович (96 балів)
ІІІ місцеІвашко Карина Сергіївна (92 бали)
     Під час проведення олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент» студенти продемонстрували вміння досліджувати фінансовий стан підприємства, шукати резерви його зміцнення, застосовувати основні методи аналізу та планування активів підприємства, здійснювати оцінку фінансових інвестицій та формувати інвестиційний портфель підприємства, проводити оцінку фінансових ризиків, обґрунтовувати методи нейтралізації та зовнішнього страхування.
     
Вітаємо переможців і бажаємо нових успіхів на шляху до професійного зростання!
     Особливі слова вдячності бійцям ЗСУ, які ціною свого життя у цей непростий час дають можливість не тільки жити нам, але й навчати молоде покоління!!!
Аліна Буряк,
доцент кафедри фінансів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook