ІНТЕРВ’Ю З АБІТУРІЄНТОМ

8 квітня 2023 року
    – Доброго дня. Прошу Вас представитися і коротко розказати про себе.
– Мене звуть Хандрика Іван Тарасович. В цьому році я закінчую 4-й курс навчання в Малинському лісотехнічному коледжі. Навчаюсь я тут по спеціальності 208 «Агроінженерія». Вже успішно здав два ЗНО.
    – Чим займаєтесь, які маєте захоплення?
– З шкільних років я любив працювати з сільськогосподарською технікою, розбирати та регулювати робочі органи. В школі моїми улюбленими предметами були математика, фізика та комп’ютерні технології. Мені подобається підвищувати свій технічний професійний рівень при допомозі комп’ютера та комп’ютерних програм. Ми дорослішаємо, я впевнений, що у майбутньому мене чекає багато цікавого в області технічного прогресу в аграрному виробництві з застосуванням комп’ютерних технологій.
   – Звідки ви дізналися про НУБіП України?
– Я багато читав інформації про вищі навчальні заклади України і найбільш мені сподобався Національний університет біоресурсів і природокористування України. Багато моїх знайомих навчаються в НУБіП України, також багато інформації дізналися з офіційного сайту. Випускники університету користуються попитом на ринку праці. Навчаючись в НУБіП України, я зможу придбати професійні навички, а також зможу пройти стажування у відомих європейських фірмах виробників сільськогосподарської техніки. Згодом зрозумів, що навчання в університеті допоможе мені реалізувати мої мрії.
    – Іване, чому ви обрали саме НУБіП України?
– Національний університет біоресурсів і природокористування України обрав тому, що цей Університет знаменитий аграрний ВУЗ у світовому співтоваристві і надає широкі професійні можливості для його випускників.
    – Чому вирішили здобувати вищу освіту?
– Без вищої освіти неможливо реалізувати свій потенціал. В майбутньому хочу стати справжнім інженером-професіоналом своєї справи та влаштуватися на престижну та цікаву роботу.
   – Чому обрали спеціальність Агроінженерія?
– Я обрав спеціальність «Агроінженерія» тому що, Україна – велика аграрна держава. Ми маємо родючі землі та сприятливі кліматичні умови для розвитку сільськогосподарського виробництва. Аграрні інженери керують процесом вирощування сільськогосподарської продукції. Добре розуміються у прикладних комп’ютерних технологіях в аграрному виробництві.
З раннього дитинства я цікавлюся технікою. Аналізуючи розвиток передових Європейських держав, я прийшов до висновку: науково-технічний прогрес веде країну до успішного процвітання. І я хочу бути сучасним висококваліфікованим технічним фахівцем.
   – Які досягнення маєте у навчанні?
– Я відмінно оволодів спеціальністю молодшого спеціаліста в коледжі. Незабаром я зможу наблизитися до своєї мети бути студентом технічного факультету НУБіП України, адже я матиму диплом коледжу з відзнакою.
    – Про що мрієте і де плануєте працювати?
– Моє бажання – отримати сучасну якісну технічну освіту. Впевнений, завдяки НУБіП України, я здійсню свою мрію – стану висококваліфікованим аграрним інженером і працювати я буду з сучасною сільськогосподарською технікою за допомогою комп’ютерних технологій.
     – Дякую, Іване. Чекаємо вас вже студентом механіко-технологічного факультету!
Дякую.
 
Розмову провів Володимир Онищенко,
доцент кафедри сільськогосподарський машин
та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook