Засідання кафедри

11 квітня 2023 року

10 квітня 2023 року відбулось чергове засідання колективу кафедри, на якому були обговорені питання:

1.     Підготовка до святкування 125-річного ювілею університету.

2.     Про підготовку до акредитації освітньої програми «Агрохімія і грунтознавство» (ОС «Магістр»).

3.     Про розподіл навчального навантаження між НПП на перший семестр 2023-24 навчального року.

4.     Про активізацію профорієнтаційної роботи з випускниками шкіл і коледжів.

5.     Про трудову дисципліну.

6.     Різне.

Завідувач кафедри Віктор Забалуєв проінформував про заходи з підготовки до святкування ювілею університету та участь у міжнародній науковій конференції.

По другому питанню були обговорені проблеми щодо успішного проходження акредитації освітньої програми «Агрохімія і грунтознавство» (ОС «Магістр»). Акцентувалась увага на необхідності активізації роботи щодо залучення баз практик і майбутнього працевлаштування за фахом випускників магістратури, про висвітлення на сайті кафедри навчального процесу і наукової роботи магістрів, про успішну кар’єру випускників магістратури.

Декан агробіологічного факультету, професор кафедри  Оксана Тонха проаналізувала стан профорієнтаційної роботи колективу кафедри у порівнянні з іншими кафедрами факультету, проінформувала про проведений 6 квітня день відкритих дверей, подякувала доцентів Станіслава Вітвіцького і Катерину Карабач за проведені екскурсії у Музеї ґрунтів і навчально-науковій лабораторії визначення якості ґрунтів. Робота з профорієнтації потребує постійної уваги усього колективу, адже від її результатів залежить успішність роботи всього колективу.

Завідувач кафедри звернув увагу на дотримання трудової дисципліни, якісного проведення занять, контролю якості знань студентів з дисциплін, які викладаються на кафедрі.

На засіданні обговорювались і інші питання діяльності колективу кафедри.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook