Андрій Нілов, випускник механіко-технологічного факультету, загинув захищаючи Україну

11 квітня 2023 року

   07 квітня 2023 року героїчно загинув випускник механіко-технологічного факультету НУБіП України 2020 року Андрій Юрійович Нілов.
   Народився Андрій 27 жовтня 1996 року в смт Дослідницьке Київської області. Закінчив Дослідницьку загальноосвітню школу, Таращанський аграрний коледж. В 2016 році вступив на перший курс механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України на спеціальність «Агроінженерія». В 2019 продовжив навчання в магістратурі. Після закінчення магістратури працював на посадах інженера-механіка, техніка-програміста, менеджера.
    З початком повномасштабного вторгнення російської федерації, не маючи військової професії, став на захист України. Неодноразово звертався до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки у м. Київ та м. Біла Церква, де йому відмовляли. Був призваний на службу 01.06.2022 року Хмельницьким РТЦК та СП добровольцем. Мужньо захищав Україну від російських агресорів під командуванням Дмитра Коцюбайла («Да Вінчі»).
  07 квітня 2023 року головний сержант 2-го механізованого взводу 1-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону Андрій Юрійович Нілов, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Хромове Донецької області, трагічно загинув. Під час відбиття атаки противника ворог наніс вогневе артилерійське ураження, внаслідок чого Андрій Юрійович отримав поранення, несумісні з життям.

 

 

Колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України

приносить щирі співчуття мамі нашого Героя Наталії Павлівні.

Хай Бог дасть Вам сили, витримки пережити важке горе...
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook