Архипська Валерія: «Моя мрія - логістична діяльність»

12 квітня 2023, 18:09
   – Доброго дня, Валерія! Ми раді привітати Вас на нашому інтерв'ю. Скажіть, будь ласка, скільки Вам років і де Ви навчаєтесь.
– Доброго дня! Дякую, що запросили мене на це інтерв'ю. Мені 17 років, я навчаюся в 11 класі з поглибленим вивченням англійської мови Глевахівського академічного ліцею.
   – З якою спеціальністю плануєте поєднати своє життя в майбутньому?
– Я обрала спеціальність «Транспортні технології» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
    – Чому саме спеціальність «Транспортні технології»?
– Я обрала спеціальність «Транспортні технології» через мою зацікавленість у логістичній діяльності. Я завжди цікавилася транспортом, його розвитком та інноваціями, які допомагають покращувати ефективність транспортних систем. Крім того, я вважаю, що ця спеціальність має великий потенціал для розвитку і дозволяє займатися важливою справою - організацією транспортного процесу. Я вважаю, що це дуже важлива галузь, яка впливає на розвиток економіки країни і життя людей. Також мене завжди цікавили технічні аспекти транспорту, його побудова та функціонування, тому вибір спеціальності був для мене логічним кроком.
   – Звідки ви дізналися про дану спеціальність?
– Коли ми були 6 квітня на Дні відкритих дверей в НУБіП України кафедра транспортних технологій та засобів у АПК представила нам спеціальність 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». Завідувачка кафедри Лілія Савченко пояснила нам специфіку навчання за спеціальністю та перспективи працевлаштування з урахуванням позитивного досвіду, який накопичений на кафедрі. На жаль, вступ на більшість технічних спеціальностей є досить складним, і спеціальність 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» не виключення. Тому я активно готуюся до складання НМТ і до вступу в НУБіП України.
   – Бажаємо Вам успіху та гарантованого вступу на омріяну спеціальність!
 
Інтерв'ю провела Тетяна Сліпуха,
асистент кафедри транспортних технологій та засобів у АПК

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook