Зустріч з ректором очима першокурсника-журналіста

13 квітня 2023 року
НУБіП України
  13 квітня у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі старостами, заступниками і профоргами груп перших курсів. Мета зустрічі – інформування студентів задля забезпечення вищого рівня навчання.

Ректор університету Станіслав Ніколаєнко розповів, що такі діалоги проводяться по всіх факультетах. Студенти можуть ставити різні питання викладачам, вносити свої пропозиції для того, щоб зробити кращим освітній і виховний процес. Він зауважив, що кожна людина – будівельник будинку під назвою «Моє життя». Якщо є добрий фундамент, то дім ніколи не впаде, а для цього потрібно мати якісну освіту.

Викладачі роблять все для того, щоб студенти більше вчилися і формували цю основу на багато років уперед, тому до кінця року навчання для студентів першого курсу триватиме в очному форматі.

Начальник навчального відділу Ярослав Рудик наголосив на важливості відвідування занять, дотримання карантинних обмежень і відповідального ставлення студентів до іспитів.
Голова проєктного відділу Сенату студентської організації НУБіП України Юлія Яцишина ознайомила студентів із соціальними мережами університету та органами студентського самоврядування. Від імені Сенату студентської організації вона закликає всіх активніше долучатися до команди і заходів, які проводяться в університеті, адже тоді студентське життя стане цікавішим і насиченішим.

Завідувачка кафедри культурології Ірина Майданюк розповіла про правила етикету. Звернула увагу на поведінку і традиційний одяг студентів у стінах університету. Також вона закликала студентів вступати в гуртки та спортивні секції.

Директорка наукової бібліотеки Тетяна Кіщак ознайомила студентів із місцем знаходження бібліотек і розповіла про електронну бібліотеку, завдяки якій кожен студент може з легкістю отримати безкоштовні матеріали для якісного навчання.

Наталія Яременко, в.о. завідувачки кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей розповіла про важливість вивчення іноземних мов і про можливості, які для цього надає університет. Активно працює Центр вивчення іноземних мов, який пропонує студентам, аспірантам і викладачам курси англійської, німецької, французької, іспанської, італійської, польської, турецької, латинської. Також вона зауважила, що скоро в центрі буде можливість готувати студентів до міжнародних іспитів.
Голова наглядової ради університету Микола Томенко висловив вдячність студентам за те, що обрали саме цей, а не закордонний університет для навчання. Він зауважив, що студенти – це наше майбутнє!

Такі зустрічі є не тільки корисно-інформативними, але й надихають нас, першокурсників, до результату та перемог!

Йордана Курганевич,
студентка першого курсу спеціальності «Журналістика»

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook