Вітаємо з днем народження завідувача кафедри конструювання машин і обладнання, професора Ловейкіна Вячеслава Сергійовича!

14 квітня 2023, 10:14

 Шановний Вячеславе Сергійовичу!

 

  З нагоди Вашого дня народження весь колектив факультету, Ваші учні та колеги щиро вітають Вас з цим особливим днем. Ваша титанічна праця – це вагомий внесок у розвиток науки та освіти. Ви є справжнім лідером, який завжди готовий допомагати іншим, надихнути на нові звершення, постійно працювати над вдосконаленням навчального процесу та на високому рівні провадити наукову діяльність. Беззаперечно, всі Ваші досягнення та здобутки свідчать про талант та професіоналізм, життєву мудрість та непохитну віру в ідеали добра та поступального розвитку українського суспільства. Ваші чесноти і принципи є прикладом для молодого покоління: студентів, аспірантів та Ваших колег. Безсумнівно, зерно Вашої багаторічної праці приносить свої багаті плоди.

  Щиро бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та наснаги для подальших досягнень у науковій та педагогічній діяльності. Нехай Ваші проекти будуть завжди успішними, хай кожен день приносить нові перемоги, а досягнення будуть увінчані визнанням та пошаною. Бажаємо Вам сімейного добробуту, добра Вашим близьким, світлих днів та віри в скорішу Перемогу!

  З Днем народження!

 

 

З повагою,

колектив факультету конструювання та дизайну, колеги, вдячні учні

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook