Відкрите заняття завідувача кафедри управління та освітніх технологій професора Сергія Кубіцького

14 квітня 2023 року

14 квітня 2023 року на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбулася відкрита інтерактивна лекція професора Сергія Кубіцького з дисципліни «Техніка управлінської діяльності» для магістрів 1 р.н. спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління навчальним закладом» денної форми навчання на тему «Техніка мотивації та мотивування педагогів у закладі освіти».

На занятті були присутні: заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету професор Буцик І.М., науково-педагогічні працівники кафедри управління та освітніх технологій: професори Балановська Т.І. та Рябова З.В., доценти Базелюк В.Г. та Білан Л.Л., старший викладач Михнюк С.В. та ст. лаборант Бокій Л.М.

У ході заняття професор Сергій Кубіцький, спираючись на визначений план його проведення, ініціював дискусійну розмову щодо узгодження розуміння сутності поняття «мотивація», розглянув основні теорії трудової мотивації працівників із узагальненням структури основних мотивів педагогічних працівників закладу освіти. Звернуто було увагу слухачів на небажаний для закладу освіти процес демотивації педагогічної діяльності та його попередження. Обговорено техніку мотивування педагогів, основні умови формування мотивації їх творчої діяльності та умови мотивації професійного вдосконалення керівників закладу освіти.

Наприкінці заняття професором Сергієм Кубіцьким було організовано визначення провідних мотивів діяльності педагогів закладу освіти шляхом проведення опитування «Аналіз мотивації діяльності педагогів». Для цього учасникам заняття було запропоновано в Google-формах провести ранжування мотивів від найбільш до найменш значущого з власної позиції, позиції колективу та адміністрації закладу освіти.

Заняття проведено на високому науково-методичному рівні з використанням сучасних ІТ-технологій та в інтерактивній формі. Науково-педагогічні працівники кафедри управління та освітніх технологій схвалили заняття й побажали Сергію Олеговичу успіхів у професійній діяльності!

Тримаємо стрій! Разом наближаємо Перемогу!

Професор кафедри управління та освітніх технологій
Зоя Рябова

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook