Роман Бриль здобувач 1 курсу спеціальності 242 «Туризм», ОПП «Міжнародний туристичний бізнес" призер міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science»

15 квітня 2023 року

     Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food AssociationІз нововведень співробітництво із ISEKI-Food Association – Європейською Асоціацією інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі разом з науковим журналом Central European Researchers Journal.

 
  В цьому році конкурс об’єднав 110 закладів вищої освіти з 12 країн Чорноморського регіону. До складу журі конкурсу 2023 року увійшли 145 спеціалістів-науковців, з них 78 з 22 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Чехія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова. На перший етап конкурсу було подано 378 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Німеччина, Оман, Алжир, Литва, Індія, Сербія, Хорватія, Пакистан, Польща, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова.
  У 2023 році конкурс проводився за наступними напрямами:
Харчова наука і технології;
Економіка і управління;
Інформаційні технології, автоматизація і робототехніка;
Енергетика та енергоефективність;
Екологія та охорона навколишнього середовища;
Туризм та готельно-ресторанна справа.
  На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх онлайн на засіданнях. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу.
  Національний університет біоресурсів і природокористування України представляв здобувач ННІ неперервної освіти і туризму, другого (магістерського) рівня вищої освіти, 1-го курсу спеціальності 242 «Туризм», ОПП «Міжнародний туристичний бізнес» Роман Бриль.
 
  Роман презентував наукову роботу «Tourist potential of Ukraine: challenges and prospects of the post-war time», яку виконав під керівництвом доктора економічних наук, професора кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Інни Левицької.
  За результатами обговорення журі конкурсу наукова робота за напрямом «Туризм та готельно-ресторанна справа» Романа Бриль отримала схвальні відгуки та ІІ місце у конкурсі, про що є відповідний Сертифікат.
 

  Вітаємо Романа Бриль та наукового керівника Інну Левицьку з перемогою у конкурсі та бажаємо подальших успіхів!

 
 
Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
професор, завідувач кафедри
готельно-ресторанноїї справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook