Профорієнтаційна робота: Міжрегіональний центр професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Хорол Полтавської області

17 квітня 2023 року
НУБіП України

Для формування реального уявлення про навчання на механіко-технологічному факультеті та спеціальності, які представлені на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів НУБіП України необхідна повна і постійна інформація.

Завідувач лабораторіями Станіслав Костюк надав інформацію для здобувачів освіти Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запасі військовослужбовців м. Хорол у формі профорієнтаційної бесіди. Також, Станіслав Костюк запросив здобувачів на День відкритих дверей кафедри, який відбудеться 27 та 29 квітня 2023 року.

Здобувачі отримали буклети з необхідною інформацією, дізналися більше про роботу соціальних мереж кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, на яких розташована вся інформація про життя та події кафедри, про нову спеціальність 274 «Автомобільний транспорт», яка починає свою роботу на кафедрі, та курси підготовки трактористів-машиністів.

Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів висловлює подяку адміністрації та старшому майстру Олександру Семенюті за можливість проведення профорієнтаційної роботи з майбутніми абітурієнтами. 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook