День «Землі 2023» на факультеті ветеринарної медицини

18 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   «День Землі» – чудова ініціатива, офіційно зареєстрована Генасамблеєю ООН у 2009 році, яка відзначається щороку 22 квітня. Мета святкової дати - привернути увагу міжнародної спільноти до важливості збереження нашої планети. Практично від кожного із нас залежить виживання довкілля та щасливе майбутнє наших дітей та онуків.

   Цього року ми відзначили це свято разом із працівниками навчально-науково-виробничого Клінічного центра «Ветмедсервіс» та учнями клубу дресирування собак MaliGuards Club K9, який працює на спеціально відведеному майданчику нашого факультету ветеринарної медицини.

   Захід було проведено на передодні Великодня у суботу 15 квітня 2023 року, та приурочений до ювілейної дати 125-річниці університету. Так, колективно було висаджено перед навчальним корпусом №12 150 молоденьких дерев, ялинок і сосон.
   Також спільними зусиллями було полагоджено огорожі для випасу продуктивних тварин та проведено облаштування території біля клініки дрібних тварин ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс».

   Внаслідок проведення заходу всі учасники отримали позитивні емоції від продуктивно проведеного з користю дня.
   Закликаємо кожного пам’ятати про довкілля і дбати про його збереження, адже «День Землі» – це кожен день прожитого нашого життя.

   Бажаємо всім Мирного неба над головою і разом до перемоги.

Завідувач ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» В´ячеслав СОЛОМОН
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook