Знайомство з історією університету

12 квітня 2023, 11:00
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани», – безсмертний вислів М.Т. Рильського.
З метою розширення у студентів знань про історичне минуле українського народу та виховання у них поваги до історії Національного університету біоресурсів і природокористування України, студентам групи ЛГ-2202 було проведено кураторську годину та екскурсію до музею історії НУБіП України.

Любов до України починається з любові до рідного дому, рідного навчального закладу. В університеті закладається основа національної свідомості студентів, любов до рідної землі, виховується патріотична гордість за минуле і сучасне України, любов до рідної мови, формується духовно розвинена, творча, працелюбна особистість.
Виховання патріотизму сьогодні, як ніколи, актуально. Саме зараз ми повертаємося до споконвічних цінностей: духовності, моральності, бережного ставлення до природних скарбів і національних надбань нашого народу.
Екскурсовод занурила у подорож часом, яка дозволила дізнатись багато цікавих фактів побачити речі, якими користувались давні землероби. В музеї багато документів, книг, які розповідають про історію університету і видатних вчених.

Кожен з нас повинен знати історію свого народу, своєї держави. Освічена людина завжди розуміє, що без минулого немає сучасного, без традиційного немає нового, без колишнього немає теперішнього. Той, хто не знає національної історії, ніколи не зможе зрозуміти свого народу й діяти на його благо.


Наставник групи Максим БІЛОУС

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook