Студенти-першокурсники знайомляться з історією свого університету

13 квітня 2023, 12:00
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 Студенти 1 курсу 3 групи ННІ лісового і садово-паркового господарства спеціальності «Лісове господарство» відвідали Музей історії НУБіП України, який є навчальним, науково-дослідним і культурно-освітнім структурним підрозділом закладу вищої освіти.

Екскурсію, яку проводила вчений секретар музею Чумак Тетяна Миколаївна, було розпочато з інформації про територію, на якій знаходиться університет та які зміни на ній відбувалися у різні часи. Студентам розповіли про розвиток сільського господарства на теренах сучасної України, а також про історію створення та розвитку університету та самого музею.

Особливу увагу студенти звернули на роки створення та історію розвитку свого рідного інституту, який один із перших увійшов до складу теперішнього університету.

Цікаво було почути розповідь та побачити на стендах інформацію про евакуацію університету під час Другої світової війні та його післявоєнну відбудову, в якій брали участь велика кількість викладачів, співробітників та студентів університету.
Зворушливою є одна з нових сторінок музею, присвячена працівникам університету, викладачам, випускникам і студентам, які стали на захист рідної держави у наші часи, деякі – ціною власного життя.

Дякуємо директору музею Поливач Марії Анатоліївні за організацію відвідування студентами Музею історії НУБіП України та Чумак Тетяні Миколаївні за цікаву й змістовну екскурсію. Студентам було цікаво ознайомитися і побачити експозицію музею, яка поетапно розкриває історію становлення та розвитку нашої альма-матер.

Наставник групи Андрій ВИГОВСЬКИЙ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook