Вибір професії – орієнтир на майбутнє ( кафедра культурології продовжує профорієнтацію)

19 квітня 2023 року

     Зовсім нещодавно в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей, до якого активно долучилися працівники кафедри культурології, представивши абітурієнтам можливості творчого розвитку у нашому виші.

     Професор кафедри народний артист України Роман Рудий, доцент кафедри Світлана Макода, заслужений артист України доцент Віктор Кавун, старший викладач Ольга Сауріна, Президентський стипендіат викладач Владислава Чайка, викладач Вячеслав Борзенков провели захоплюючі майстер-класи, за кілька хвилин створивши з абітурієнтами композиції  у різноманітних стилях і жанрах:

 

                   

     Проте профорієнтація – справа не одного дня, тому, натхненні бажанням старшокласників вступати в НУБіП, викладачі продовжили цю роботу. Так, старший викладач кафедри Наталія Тітенко і викладач Вячеслав Борзенков побували в учнів Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Києво-Святошинського району:

     А от старший викладач кафедри Сергій Дудко запросив на екскурсію в НУБіП учасників дитячої театральної студії «Радощі».  Спочатку школярі ознайомилися із територією університету, захопившись її величчю, архітектурою, зеленню і компактністю, відвідали Ботанічний сад, а потім завітали на кафедру культурології.

 

     Тут вони подивилися відеопрезентацію про факультети і спеціальності, зрозумівши, що можливостей для обрання стежини майбутнього в університеті безліч. Не обійшлося, звісно, без творчого квесту. Старшокласники відгадували професії, які можна здобути в НУБіП, за кольором, смаком, запахом, температурою, емоціями, продовжували прислів'я про роботу і працю, визначали, кому яка професія підходить відповідно до класифікації академіка Є. Клімова.

     Завершенням кожної зустрічі стало приєднання абітурієнтів до телеграм-групи, створеної спеціально для абітурієнтів і відповідей на їх запитання. Тож сподіваємося, що саме цими творчими старшокласниками скоро поповняться ряди НУБіП!  


Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook