ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗА НАПРЯМКАМИ «ЦИВІЛЬНЕ ТА СІМЕЙНЕ ПРАВО» І «ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ»

19 квітня 2023 року

 Відповідно до листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 30.01.2023 р. № 21/08-118 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» в НУБіП України оголошено І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей  у 2022/2023 навчальному році. Порядок проведення було визначено наказом ректора НУБіП України від 13 березня 2023 року № 201 «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році».

18 квітня відбулися представлення студентських робіт перед членами комісій за напрямками: «Цивільне та сімейне право» і «Інтелектуальна власність».

 

Представлені роботи враховували сучасні тенденції правового регулювання, відрізнялись оригінальністю та науковими підходами до вирішення обраних тем. Мали завершений характер представлені на високому рівні.

Призові місця розподілились наступним чином -

за напрямком «Цивільне та сімейне право»:

1 місце - магістерка 1 р.н. Шевченко Катерина,

2 місце - студентка 3 курсу Гуцалюк Олександра, 

3 місце - магістерка 1 р.н. Велика Софія.

за напрямком «Інтелектуальна власність»:

1 місце - магістерка 1 р.н. Чухно Валерія,

2 місце - магістр 1 р.н. Коваль Роман,

3 місце - студентка 3 курсу Корнійчук Софія.

 кафедра цивільного

та господарського права:

Олексій ПІДДУБНИЙ

Лілія ПАНЬКОВА

Інна ГОРІСЛАВСЬКА

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook