Бакалаври за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» ознайомилися з унікальною локацією НУБіП України – лабораторією конярства

13 квітня 2023 року

   Очне навчання, сонячна погода та нестримне бажання студентів другого курсу за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» надихатися красою природи та творіннями людей, які неймовірно люблять свою роботу та славетний університет, привели студентів до Ботанічного саду НУБіП. Саме там вони зустрілися з ректором Станіславом Ніколаєнком та наперебій почали розповідати, як їм повезло, що вони навчаються в НУБіП України! Ректор запитав: «А чи є у вас до мене запитання?» «Так, – відповіли студенти. – Хочемо подивитися на коней з університетської стайні! Кажуть, вони неймовірно красиві!»

 
 
 
 
  11 квітня разом із куратором групи Володимиром Сизоном студенти відвідали стайню. Позитивні враження, неймовірні емоції студенти описують так: «Коні-ваговози і маленькі поні, тихі і жваві, вони дивились на нас своїми великими, розумними, добрими очима, з вдячністю приймаючи ласощі з рук», – захопливо розповідає староста групи бакалаврів Аліна Максимова. «Ми потрапили у світ, забутий нинішньою цивілізацією – світ де кінь був транспортом і зброєю, символом статусу і багатства, засобом виживання, другом…», – продовжив бакалавр Михайло Павленко. «Не можу назвати їх тваринами – бо це КОНІ! Цей маленький світ у великому місті, створений тими, хто любить і зберігає, тренує і доглядає, лікує та любить ці дивовижні створіння!» – каже Софія Набатова. А Яна КікуБогдана ОлексенкоКаміла Можаровська від імені всіх студентів групи висловили щиру подяку Миколі Дяченку, який фахово, цікаво познайомив бакалаврів зі світом коней. Світом, у якому пан Микола працює і живе, тренується і тренує, виховує і навчає коней та вчиться в цих дивовижних істот того,чим вони можуть поділитись з людьми!
 
 
 
  Щира дяка керівництву університету і всім тим, хто забезпечує можливість милуватися красою НУБіП України на всіх багаточисельних локаціях та розуміти, що саме наш університет є унікальним освітнім закладом, адже не лише навчає, але й демонструє, як необхідно любити, берегти і лілеяти все те біорізноманіття, що оточує кожного з нас.
 
 
 
 
  Слава ЗСУ, що дають нам можливість навчатися та здобувати знання, необхідні для комплексного повоєнного відновлення України.
 
Володимир Сизон,
куратор 2 курсу бакалаврів за зпеціальністю «Публічне управління та адміністрування» 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook