Освітньо-бізнесове партнерство з ТОВ "АСП "Трейдинг"" успішно продовжується

19 квітня 2023 року
Навчальний корпус №11

       Результатом освітньо-бізнесового партнерства між провідними компанія і закладами освіти стає підвищення якості підготовки фахівців інженерної галузі та істотне підсилення технічної складової навчального процесу завдяки появі сучасних навчальних лабораторій обладнаних новітньою технікою. Кафедра сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка НУБіП України має успішний досвід співпраці з компаніями-лідерами аграрного сектору, серед яких ТОВ "АСП Трейдинг". Ця компанія є провідним постачальником сільськогосподарської техніки та запасних частин в Україні.

Завдяки співпраці з кафедрою, компанія отримала можливість залучати фахівців зі значним досвідом у галузі розробки сільськогосподарських машин та системотехніки для реалізації своїх проектів. У свою чергу, кафедра отримала доступ до новітнього обладнання та технологій, що значно підвищило рівень навчального процесу та дослідницьких робіт. Крім того, студенти кафедри мають можливість проходити практику та працевлаштовуватися в компанії "АСП Трейдинг", що дозволяє їм отримати цінний практичний досвід та побудувати успішну кар'єру у галузі сільського господарства.
Нещодавна зустріч директора компанії "АСП Трейдинг" Руслана Бондарчука та директора центру інновацій Антона Волошина з деканом механіко-технологічного факультету Вячеславом Братішком була присвячена умовам проходження студентами практики на даному підприємстві.

Під час зустрічі було обговорено деталі програми стажування та вимоги до студентів, що бажають взяти участь у цій програмі. Руслан Бондарчук пояснив, що компанія шукає студентів, які мають високий рівень знань у галузі механіки, електроніки та програмування.
Декан Вячеслав Братішко підкреслив важливість такого стажування для студентів, які мають намір розвивати свою кар'єру у галузі сільського господарства. Він також висловив готовність факультету сприяти забезпеченню належних умов для практики студентів та побажав успіхів компанії у реалізації своїх проектів.
У результаті зустрічі сторони домовились про подальшу співпрацю у галузі навчання та стажування студентів на підприємстві "АСП Трейдинг". Це сприятиме залученню молодих фахівців до галузі сільського господарства та підвищенню якості підготовки фахівців в Україні.

       Щиро дякуємо директору компанії "АСП Трейдинг" Руслану Бондарчуку та директору центру інновацій Антону Волошину за співпрацю та послідовну підтримку.

 

     Юрій Гуменюк, завідувач кафедри с.г. машин та системотехніки

ім. акад. П.М. Василенка

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook