PhD: вступна кампанія до аспірантури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»

20 квітня 2023 року

    19 квітня 2023 року, відповідно до графіка проведення вступних фахових випробувань до аспірантури, в ННІ неперервної освіти і туризму відбулося засідання екзаменаційної комісії з прийому вступних іспитів на навчання за акредитованою освітньо-науковою програмою «Публічне управління та адміністрування».

  Директор ННІ неперервної освіти і туризму Іван Сергійович Гриценко, доктор юридичних наук, професор, голова екзаменаційної комісії за ОНП «Публічне управління та адміністрування» представив вступникам членів екзаменаційної комісії:

  • Грищенко Ірину Миколаївну, гаранта ОНП «Публічне управління та адміністрування», доктора наук з державного управління;
  • Олійника Володимира Вікторовича, заступника директора ННІ неперервної освіти і туризму, доктора наук з державного управління;
  • Приліпка Сергія Михайловича, в.о. завідувача кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, доктора наук з державного управління;
  • Євсюкову Оксану Володимирівну, професора кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, доктора наук з державного управління, а також ознайомив присутніх з правилами проведення фахового вступного та додаткового вступного випробування.

  Згідно з Правилами прийому на навчання в аспірантурі Національного університету біоресурсів і природокористування України в 2023 році, затвердженими 31 березня 2023 року, вступники представили на розгляд комісії презентації дослідницьких пропозиції та склали вступні випробування зі спеціальності.

  Члени екзаменаційної комісії відмітили актуальність обраних тем наукових досліджень майбутніх аспірантів, оскільки презентовані напрями спрямовані на напрацювання: комплексних механізмів державного управління з реалізації євроінтеграційних процесів в різних сферах життєдіяльності суспільства; механізмів формування та реалізації державної політики, зокрема, промислової політики України; механізмів управління на загальнодержавному, регіональному, місцевому рівнях управління та адміністрування в різних сферах публічної діяльності; розвитку спроможності інститутів громадянського суспільства; нових організаційних механізмів заохочення здобувачів вищої освіти до ролі автономних і відповідальних суб’єктів освітнього процесу через самоорганізацію студентів з метою прийняття участі в управлінні та адмініструванні та з метою формування людського капіталу для України.
  Кожна презентована дослідницька пропозиція отримала схвальні відгуки членів екзаменаційної комісії. Під час наукової дискусії з обговорення дослідницьких пропозицій, вступникам були надані слушні рекомендації та розставлені акценти, на які варто звернути увагу при роботі над дисертаційною роботою.
  У заключному слові голова екзаменаційної комісії Іван Гриценко подякував вступникам за належну підготовку до складання вступних іспитів та побажав творчого натхнення у написанні дисертаційної роботи й навчанні в аспірантурі, а також подякував ЗСУ за мужність і стійкість, яка дає змогу в абсолютно мирному форматі проводити очно вступні випробування та забезпечувати освітній процес.

  Вітаємо майбутніх аспірантів за ОНП «Публічне управління та адміністрування» з успішним складанням фахового вступного випробування та захистом дослідницької пропозиції. Бажаємо їм впевнено йти до захисту своєї дисертаційної роботи, демонструючи свою працелюбність, патріотизм і системність у допомозі з відновлення України від наслідків воєнних дій.


Ірина Грищенко,
гарант ОНП «Публічне управління та адміністрування»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook