Засідання вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету

20 квітня 2023, 22:37
НУБіП України
  20 квітня відбулося чергове засідання вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Зустріч розпочалася з інформації від декана факультету Інни Савицької про діяльність і поточні завдання гуманітарно-педагогічного факультету. Розглянули також конкурсні питання, зокрема, клопотання, які надходили від кафедр, заслухали наукову доповідь на тему: «Актуальні питання державної політики пам'яті в Україні» (доповідач – проф. О.М. Любовець), обговорили рекомендації навчально-методичної ради.

На засіданні були присутні студенти різних спеціальностей. Серед них – переможці 1 етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з філософії, логіки, латинської, французької, англійської мов, яких нагородили грамотами.

На засіданні вченої ради розглянули і схвалили освітні програми для ОС «Бакалавр»: «Психологія», «Журналістика», «Соціальна робота», «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)», «Філологія», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Фізична культура і спорт» і «Магістр»: «Соціальна робота», «Соціально-психологічна реабілітація», «Психологія», «Педагогіка вищої школи», «Журналістика», «Управління персоналом», «Управління навчальним закладом», «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті», «Філологія». Студенти взяли участь в обговоренні програм і підтримали пропозиції, внесені кафедрами.

Обговорили наукову діяльність студентської молоді гуманітарно-педагогічного факультету, зокрема, покращення роботи гуртків.

Йордана Курганевич,
студентка 1 курсу спеціальності “Журналістика”

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook