Підсумок конкурсу студентських наукових робіт за спеціальностями: «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право»; «Службове право» та «Кримінальне право; кримінологія; кримінально-виконавче право»

18 квітня 2023 року

Відповідно до листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 30.01.2023 р. № 21/08-118 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» та наказом ректора НУБіП України від 13 березня 2023 року № 201 «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» конкурсними комісіями, склад яких затверджено наказом декана юридичного факультету, проведено 1 тур конкурсу наукових робіт серед студентів юридичного факультету та визначено переможців за спеціальностями:

 

      1) «Кримінальне право; кримінологія; кримінально-виконавче право», а саме: студента 3 курсу Ухаля Данила з науковою роботою на тему: «Порушення авторського права в мережі Інтернет: кримінально-правовий аспект» (науковий керівник: доц. Ковальова С.С.)

       студента 2 курсу Ілларіонова Сергія з науковою роботою на тему: «Мародерство» (науковий керівник: доц. Ковальова С.С.)

    та студентку 3 курсу Нанюк Юлію з науковою роботою на тему: «Європейський досвід протидії дискримінації за ознаками гендерної ідентичності та сексуальної орієнтації» (науковий керівник: доц. Ковальова С.С.);

     2) «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право», а саме: студентку 4 курсу Декусар Інну з науковою роботою на тему: «Правові засади співвідношення податків та інших обов'язкових платежів» (науковий керівник: доц. Слюсаренко С.В.); студентку 4 курсу Линник Евеліну з науковою роботою на тему: «Децентралізація влади в Україні» (Наукові керівники: проф. Курило В.І., доц. Головій Л.В.); та студентку 4 курсу Холявенко Аліну з науковою роботою на тему: «Інформаційна безпека держави» (науковий керівник: доц. Слюсаренко С.В.);

      3) «Службове право» а саме: студенток 1 курсу ОС «Магістр» Чухно Валерію Олександрівну з науковою роботою на тему: «Правові засоби запобігання та протидії у сфері земельних відносин» (науковий керівник: проф. Гулак О.В.); Єнік Ірину з науковою роботою на тему: «Особливості формування і реалізації державної антикорупційної політики: теорія та практика» (науковий керівник: проф. Гулак О.В.); та Данілову Кристину з науковою роботою на тему: «Діяльність громадських організацій у сфері запобігання та протидії корупції в Україні» (науковий керівник: проф. Гулак О.В.).

      Комісії висловлюють щиру подяку і всім іншим студентам, чиї роботи були представлені до участі у конкурсі відповідно означених спеціальностей.

 

 

Член конкурсної комісії,

д.ю.н., професор Олена Гулак

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook