Ряди молодих науковців факультету аграрного менеджменту поповнюються новими здобувачами вищої освіти

21 квітня 2023 року

   19 квітня 2023 року на факультеті аграрного менеджменту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося вступне випробування до аспірантури за спеціальностями 073 Менеджмент та 075 Маркетинг. 

   У цьому році стати здобувачами третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти та поповнити ряди молодих науковців факультету вирішили 37 осіб.

   Екзаменаційні комісії, сформовані згідно з наказом по університету №111 від 16.02.2023 року, розпочали свою роботу відповідно до розкладу.

   Вступне випробування відвідав також завідувач відділу аспірантури НУБіП України к.е.н., доцент Вакуленко В. Л.

   Вступні випробування проведено в письмовій формі відповідно до затвердженої програми вступного випробування з комплексу фахових дисциплін для вступників на освітньо-наукові програми «Менеджмент» та «Маркетинг» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти. Програми мають міжпредметний характер, охоплюють ключові аспекти основних дисциплін у відповідній галузі знань. 
   Під час випробування вступники показали досить високий рівень знань, продемонстрували практичну підготовленість, готовність до наукової діяльності. Усі вступники мають досвід практичної роботи, добре знають проблеми, котрі потребують наукового підходу до їх вирішення. Саме тому дослідницькі пропозиції, які було представлено та обговорено під час співбесіди, містили чітко визначені мету та завдання, які будуть досліджуватися упродовж навчання в аспірантурі. 

 

   Комісії відмітили відповідний до вимог рівень теоретичних знань вступників, вміння аналізувати, практично застосовувати отримані знання, тому за результатами вступного випробування всі отримали позитивні оцінки.
   20 квітня ті вступники, котрі не мають базової економічної освіти здавали додаткове вступне випробування з економічної теорії, де також продемонстрували високий рівень знань.
   Члени комісії привітали вступників з початком вступної компанії та побажали успіхів у здачі інших випробувань, творчої наснаги у навчанні та здобутті ступеня доктора філософії (PhD).
 
Віра Бутенко, д.е.н.,
заступник декана
факультету аграрного менеджменту
з наукової роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook