Чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації: конкурсні питання

21 квітня 2023, 14:24

 19 квітня 2023 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке пройшло очно в 128 аудиторії 3 навчального корпусу. На засідання кафедри завітали поважні гості проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук та декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька.
  Відповідно до порядку денного на розгляд кафедри виносилось питання про обрання за конкурсом на заміщення вакантної посади професора кафедри філософії та міжнародної комунікації. На цю посаду були подані документи доктора філософських наук, професора Віри  Додонової. Було заслухано звіт, в якому були зазначені основні показники наукової, науково-методологічної роботи, стан підвищення кваліфікації, стажування, особистий рейтинг та публікації у виданнях, що індексуються в Scopus, Web of Science, Google Scholar.

 Також, відбулося обговорення кандидатури на заміщення нею посади професора кафедри, в якому взяли участь проректор Василь Дмитрович Шинкарук, який привітав колектив кафедри та висловив свою підтримку Вірі Іванівні, відзначивши її професійні та наукові якості.

  Декан Інна Миколаївна Савицька  зазначила, що Віра Іванівна, як гарант програми, успішно впоралася з поставленою задачею, а також відмітила її людські якості як колеги, підтримали професора ДодоновуВ.І. й викладачі кафедри А.Г. Супрун, А.Г. Гольцов, Т.В. Горбатюк та інші, які висловили однозначну підтримку колезі.

 
  Голосування на заміщення вакантної посади відбувалося таємно з дотриманням умов визначених в нормативних документах в університеті.

 За результатами таємного голосування щодо обрання кандидатури на посаду професора кафедри на конкурсній основі колектив кафедри філософії та міжнародної комунікації одноголосно прийняв рішення про рекомендацію В.І. Додонової на посаду професора кафедри філософії та міжнародної комунікації.


  Інна Миколаївна та Валентина Павлівна привітали Віру Іванівну з результатами голосування та побажала успіхів у голосуванні на засіданні вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету.
 Ще одним питанням, яке було розглянуте на засіданні кафедри, це питання про підготовку конференції до 125-річчя університету, проведення ІІІ-х Кантівських читань та науково-практичного семінару «Національна українська ідентичність очима молодих науковців».
 Були заслухані звіти про поточну роботу доцентів Савицької І.М. та Харчука О.О., які отримали схвальні відгуки колег та були рекомендовані до затвердження.
  Також на порядку денному стояло питання розгляду та рекомендації науково-методичної та наукової літератури. Були обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.
 

Віримо в ЗСУ і щиро їм дякуємо!
Слава Україні! Героям Слава! 


Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook