II Міжнародна науково-практична конференція "Маркетинг та логістика в агробізнесі"/ III International Scientific and Practical Conference "Marketing and logistics in agribusiness"

21 квітня 2023, 17:24

   20 квітня 2023 р. відбулася II міжнародна науково-практична конференція “Маркетинг та логістика в агробізнесі”. Конференція проводилася на базі платформи zoom. Участь у конференції брали викладачі та професори закордонних вузів, викладачі КНЕУ ім. Гетьмана та викладачі, студенти, магістри, аспіранти НУБіП України, в тому числі учасники гуртока “Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні” та студенти 1 курсу 1 групи факультету аграрного менеджменту.
   Із вступним словом виступили т.в.о. завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, професор НУБІП України Олександр Павлович Луцій, начальник науково-дослідної діяльності НУБіП України Володимир Віталійович Отченашко, заступник декана ФАМ Лариса Карпенко, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі НУБІП України Руслан Іванович Буряк.
   Доповіді учасників були цікавими та актуальними, в них розглядалися найважливішим питання маркетингу та логістики в агробізнесі України, сучасні тренди розвитку комплексу маркетингу, цифровий маркетинг в агробізнесі, логістика 4.0: ефективні рішення для підприємств аграрного сектора, розвиток концепції екологічного маркетингу.


   Професор КНЕУ ім. Гетьмана Андрій Васильович Федорченко зазначив, що складно займатися маркетингом в Україні в сучасних умовах із урахуванням українських реалій.


   Галина Студінська у своєму виступі розповіла про бренд, про роль волонтерства у маркетингу.
   Чернявьскій І.Ю. у доповіді “Особливості експорту агропродукції в період воєнного стану 2022 р. та результати впровадження “зернового коридору” розглянув проблеми логістики с.-г. продукції, які виникли з початком вторгнення російських військ на територію України, а також запровадження “зернового коридору”.


   Цікавими були доповіді закордонних вчених Greg Graff, Ercan Ozen, Nicholas Imbeah, Mariusz Maciejczak, Russel Hillberry та ін.



   По завершенню виступу доповідачам, були поставлені запитання учасниками конференції, у дискусії спірними розмовами вирішувались актуальні питання сьогодення.
   Дякуємо усім учасникам конференції за участь, за здійснення обміну результатами наукових досліджень, досвідом вирішення комплексних проблемних питань щодо розробки та впровадження сучасних трендів маркетингу, логістики, екологічного маркетингу.
   Навіть в такий нелегкий для нашої країни час, життя триває, наука і наукові дослідження продовжують розвивається!

Оксана Пащенко,
доцент кафедри економічної теорії



 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook