Виступи гуртківців СНГ «Біотехнологія і генетика відтворення тварин» на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

21 квітня 2023 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Відповідно до наказу ректора НУБіП України 21.04.2023 на факультеті ветеринарної медицини було проведено I тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 211-ветеринарна медицина. Свої дослідження на актуальні теми репродукції продуктивних і дрібних домашніх тварин представили дві учасниці СНГ «Біотехнологія і генетика відтворення тварин». З темою «Щодо механізмів скорочення міометрію у корів після отелення» виступила студентка 1 курсу ОС «Магістр» Женя Заблоцька, яка презентувала модель скорочення гладкої мускулатури міометрію після отелення і препарати для її корекції.

Студентка 4 курсу ОС «Магістр» Ліза Злобинець (тема доповіді «Кісти яєчників у сук») представила розширену класифікацію кіст яєчників у сук та особливості діагностики і лікування найбільш поширеної з них – фолікулярної.

Змістовні доповіді, гарні презентації викликали інтерес у слухачів. Бажаю студенткам успішного продовження досліджень за обраними напрямами і натхнення в роботі.

     Керівник СНГ В. Лакатош 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook