Історія грошового обігу України: таємниці скарбів та витоки заощаджень

22 квітня 2023 року
    28 березня 2023 року члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» разом із керівником гуртка Тітенко З.М. у рамках проведення тижня Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) долучилися до віртуального туру для освітян з теми «Історія грошового обігу України: таємниці скарбів та витоки заощаджень».

     Global Money Week щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості.
     Екскурсію до Музею Грошей, проводив старший зберігач фондів Андрій Бойко-Гагарін. Під час заходу він розповів про суть, завдання історичної нумізматики, про її тісний зв’язок із історичним краєзнавством. Крім того, гуртківці змогли дізнатись що таке скарб та чому ними багата наша земля, містичність та роль скарбів в українській культурі, сенсаційні скарби сучасності, українські традиції заощадливості.

     Захід мав вагоме освітнє значення, був джерелом позитивних емоцій і незабутніх вражень.
  
 
Кристіна Коляда,
староста гуртка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook