Відбувся І тур олімпіади зі спеціальності «Теплоенергетика»

20 березня 2023 року

 

144 - Теплоенергетика – нова спеціальність в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, тому багато подій відбувається вперше. Ось і цього року вперше було проведено І тур олімпіади зі спеціальності «Теплоенергетика». Захід відбувся в 2 етапи: 14 березня студенти 4, 2 с.т. та 1 курсу, що саме перебували на очному навчанні, зібрались у науковій лабораторії кафедри теплоенергетики, щоби взяти участь в олімпіаді очно.

 

З вітальним словом звернувся до учасників зав. кафедри теплоенергетики Євгеній Антипов, який підкреслив важливість нашої спеціальності в сучасних умовах військового конфлікту і наголосив, що особливо затребуваними будуть фахівці-теплоенергетики під час післявоєнної відбудови країни.
 
 
 
Корисні поради надав учасникам олімпіади професор Валерій Горобець, а своєрідну розминку за допомогою цікавих питань, що стосуються енергоефективності, провела Олена Шеліманова
 
 
 
 
16 березня відбувся другий - он-лайн – етап олімпіади для студентів 2 та 3 курсу.
 
 
 
 
Доцент кафедри Олена Шеліманова дала певні пояснення до задачі, яку студенти мали рохв’язати.
 
 
 
 
Олімпійський принцип – головне не перемога, а участь був реалізований в нашому заході. Активну участь в олімпіаді взяли студенти молодших курсів. І хоч вони і не зайняли призових місць, але отримали корисний досвід та поштовх до поглиблення своїх знань. Як зазначив студент 1 курсу Максим Коваленко: «Було складно, але цікавіше, ніж на звичайних парах».
Сподіваємось, у молодого покоління теплоенергетиків попереду ще буде багато досягнень в обраній ними галузі. А сьогодні переможцями стали більш досвідчені:
1 місце - студент 3 курсу Остап Карпа
2 місце – студент 1 курсу с.т. Владислав Сітько
3 місце - студент 3 курсу Микола Гончар.
 
Вітаємо переможців і бажаємо їм достойно представити наш університет на республіканському етапі олімпіади зі спеціальності Теплоенерегика.
 
Зав. кафедри теплоенергетики
доцент Антипов Є.О.
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook