Результати досліджень гуртківців на міжнародних наукових заходах

16 березня 2023 року
Національний медичний університет імені О.О. Богомольця

15 березня 2023 року відбулася науково-практична онлайн-конференція з міжнародною участю «Екологічні та гігієнічні проблеми сфери життєдіяльності людини».
У Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулася традиційна міжнародна науково-практична конференція «Екологічні та гігієнічні проблеми сфери життєдіяльності людини». У науковому заході, ініційованому Інститутом гігієни та екології, взяли участь 314 учасників із 48 закладів. Серед них – представники наукової спільноти Італії, Чехії та Молдови.


Результати наукових досліджень студентки 2 курсу 11 групи, учасниці студентського наукового гуртка «Інновації та дорадництво у ВСЕ харчових продуктів і кормів» Анни Афоніної на тему "Дослідження лабораторних тварин за застосування води, збагаченої пробіотиками" були представлені на даному заході та опубліковані у збірнику тез конфереції.


На конференції було висвітлено формування міждисциплінарних багаторівневих зв’язків екології та профілактичної медицини як складової системи громадського здоров’я, розуміння парадигми еколого-гігієнічних взаємин, направлених на зміцнення здоров’я людини через його соціальні, економічні, детермінанти, включаючи не лише питання безпеки харчових продуктів, умов праці та способу життя, профілактики інфекційних і неінфекційних хвороб, але й мінімізації несприятливого впливу факторів навколишнього середовища на здоров’я населення.

Галабурда Марія, керівник гуртка
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook