Гурток "Антиоксиданти в харчовій промисловості"

 

Керівник гуртка - доцент Хижан Олена Ісаївна
доцент, кандидат хімічних наук

Діяльність гуртка «Антиоксиданти в харчовій промисловості» спрямована на допомогу студентам у поглибленому вивченні основ фізичної хімії, ознайомлення із застосуванням досягнень та методів фізичної хімії у харчовій промисловості, а також на набуття студентами навичок у проведенні самостійної наукової роботи, роботи з літературою, написанні доповідей, статей.

Основними завданнями гуртка є:
• організація науково-дослідницької та винахідницької діяльності студентів;
• створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу членів гуртка;
• залучення до участі в наукових конференціях, семінарах та інших науково-дослідницьких заходах.

У роботі гуртка приймають участь студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК:

 

 

 

 

    

 

Гуртки кафедри загальної, органічної та фізичної хімії – переможці та призери «Фестивалю науки – 2019»

 

ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ - ЦЕ ВАЖЛИВА СЛАДОВА ЕКСПЕРИМЕНТУ

 

   

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook