Під час навчальної практики закріплюємо теоретичні знання з "Внутрішніх хвороб тварин"

24 квітня 2023, 8:01

   Сьогодні дистанційне навчання стало частиною нашого життя. Особливо, в умовах епідемії коронавірусу та війни, такий вид освіти став єдиним виходом зі складного становища. Та все ж, опанування фаху ветеринарного лікаря вимагає отримання практичних навичок.

   З 10 квітня у студентів 5 курсу розпочалась навчальна практика в очному форматі. Під час  навчальної практики з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» ми мали змогу застосувати наші теоретичні знання, котрі отримали в період дистанційного навчання. Згідно з програмою практики ми  провели зовнішній огляд і дослідження окремих систем органів тварин різних видів під час їх  диспансеризації, відібрали зразки крові в тварин та птиці та дослідили їх в навчально-науковій лабораторії «Ветеринарної гематології», провели лікувальні маніпуляції з хворими тваринами. Всі дослідження виконані під керівництвом викладачів кафедри: доцента Наталії Бойко, професора Павла Шарандака і асистента Марини Дробот.
 
 
 
 
   Також відвідали лікарню ветеринарної медицини Київського зоопарку та ознайомились з особливостями лікування і догляду за  екзотичними та дикими тваринами.
 
 
   Отже, навчальна практика була цікавою і корисною, а значною перевагою очного формату навчання є спільна праця студентів та викладачів, котра допомагає розвивати навички командної роботи. 
Вікторія Дідик, студентка 5 курсу 10 групи
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook