В школі майбутнього енергетика - новий викладач

20 квітня 2023, 10:40
НУБіП України

18 квітня для найактивніших учнів школи майбутнього енергетика – школярів Зеленодольського ліцею – новий урок провели в.о. зав. кафедри вищої та прикладної  математики Л.А. Панталієнко та доцент кафедри теплоенергетики О.В. Шеліманова.

Розпочала урок стара знайома ліцеїстів Олена Шеліманова. Вона поділилась з учнями загальною інформацією про особливості проведення національного мультипредметного тесту (НМТ) у 2023 р., а також висвітила основні положення щодо вступу до НУБіП України на такі важливі спеціальності як електро- та теплоенергетика.  

Далі Олена Шеліманова представила нового викладача – Людмилу Панталієнко.  Не зважаючи на хорошу підготовку учнів ліцею з математики, деякі розділи цієї дисципліни – такі як практично орієнтовані задачі –  викликають у них певні труднощі. Людмила Анатоліївна дуже фахово та водночас просто пояснила школярам, як треба розв’язувати задачі на визначення ймовірності подій. Виявилось, що теорія ймовірності – це неймовірно цікаво і нескладно.

 Урок пройшов плідно і з користю для учнів. Ще раз хочеться подякувати вчителю фізики Марині Лорер – активній та небайдужій людині, зусиллями якої вже не перший рік Зеленодольський ліцей бере участь у заходах школи майбутнього енергетика, а також вчителю математики Юлії Острійчук  за організацію даного уроку.

Залишається сподіватись, що завдяки співпраці з нашим університетом вступ випускників Зеленодольського ліцею до НУБіП України вже в недалекому майбутньому перейде з категорії випадкових подій до категорії подій достовірних.

 

Людмила Панталієнко

в.о. зав. кафедри вищої

 та прикладної  математики

Олена Шеліманова

доцент кафедри теплоенергетики

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook