Другокурсниця спеціальності «Соціальна робота» Олександра Головата представила НУБіП на XVIII літній універсіаді міста Києва з армреслінгу та здобула перемогу

24 квітня 2023 року
22 квітня 2023 року відбулася XVIII літня універсіада міста Києва з армреслінгу. Проходила вона в Державному університеті телекомунікацій.
Участь у змаганнях брали Національний університет біоресурсів і природокористування України, Національний авіаційний університет, Міжрегіональна Академія Управління Персоналом, Київський національний університет будівництва і архітектури, Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, КПІ, НУХТ.
Честь нашого НУБіП захищала студентка 2 курсу спеціальності «Соціальна робота» Олександра Головата. Наша Саша зайняла перше місце на праву і ліву руку серед університетів Києва!
 
Як відмічає Олександра: «Змагалася з дівчатами доволі сильними, серед них була чемпіонка України, дівчата різних розрядів та просто любителі, але завдяки тренуванням я зайняла перше місце та показала, що в НУБіП найкрасивіші та найсильніші дівчата!
Дякую університету за можливість у такий важкий час займатися спортом. Це для мене, як терапія: моральні травми, спричинені війною, лікуємо фізично.
Багато хто говорить, що армреслінг - це не жіночий вид спорту, але, як бачите, я розвіюю ці стереотипи. Можна займатися професійно, перемагати і залишатися жіночною».
Вітаємо нашу дорогу Сашу з цією перемогою! Нехай їх буде ще дуже-дуже багато. Жодних сумнівів у тому, що вона – найсильніша і найцілеспрямованіша! І тендітна зовні, як весняна квітка.
Олександра Головата, студентка 2-го курсу
Альона Альтанова, куратор групи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook