День відкритих дверей у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»

24 квітня 2023 року

Щороку наш навчальний заклад щиро відкриває свої двері перед майбутніми студентами щоб ближче познайомитись із тими, хто обирає за покликом серця наш фаховий коледж для продовження навчання з різних спеціальностей, які були учасникам презентовані педагогами коледжу. А випускники шкіл, ліцеїв, гімназій , професійно-технічних училищ, хоча б на кілька годин мають унікальну можливість відчути атмосферу найкращого навчального закладу, завітати до просторих і затишних аудиторій, лабораторій спеціалізованих музеїв сільськогосподарського напрямку, ознайомитись як проходять заняття – все, як відбувається «із середини» наяву.

21 квітня 2023 року фаховий коледж гостинно зустрів абітурієнтів очно. Теплими словами майбутніх студентів привітав директор фахового коледжу Юрій Садварі презентувавши загальні здобутки коледжу на протязі сторічної історії його заснування, акцентувавши увагу на чисельних перевагах навчання у Відокремленому структурному підрозділі «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України».

Запросив випускників шкіл, гімназій, ПТУ області вступити до нас з метою здобуття якісної освіти, побажавши усім мирного неба та правильного вибору майбутньої професії.

Цьогоріч гостями Дня відкритих дверей нашого коледжу стали близько 678 абітурієнтів з навчальних закладів міст Мукачева, Берегова, Ужгорода, Іршави, Сваляви, та Мукачівської, Берегівської, Хустської територіальних громад, і молодь, яка проживає на територіях м. Мукачево з тимчасово окупованих територій Східних областей України.

Секретар приймальної комісії фахового коледжу Олександр Застулка розповів про особливості цьогорічної вступної кампанії, а також акцентував увагу гостей на строках прийому заяв і документів. Найвідповідальніший етап вступу для кожного випускника – це подання документів до навчального закладу.

Приймальна комісія коледжу завжди готова допомогти та відповісти на всі запитання майбутніх студентів.

Голова Ради студентського самоврядування Валентина Понзель зацікавила молодь розповіддю про діяльність роботи студради, тісної співпраці з адміністрацією фахового коледжу у вирішенні важливих питань студентства. Адже, ми є учасниками круглих столів, виставок, конкурсів, спортивних змагань, Міжнародних і Всеукраїнських науково-практичних конференцій тощо.

Вікторія Попович, заступниця директора з виховної роботи розповіла про спеціальності та освітні програми навчального закладу, матеріально-технічну базу, можливості для всебічного розвитку студентів, організації довкілля та студентське життя, умовами проживання у студентському гуртожитку, спортивних групах та інше.

Завідувачі відділень – Маріанна Гуленко, Наталія Павлишинець, Сергій Соскіда та Ольга Гудзовата презентували діяльність своїх відділень, ознайомили учасників заходу перевагами навчання за обраними спеціальностями.

По закінченню основної зустрічі в актовому залі, проведено екскурсії авдиторіями, лабораторіями, спортивного залу та майданчиками, комп’ютерними класами, відділеннями. Ознайомились із роботою Міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України, що діє на базі коледжу.

Родзинкою свята став виступ танцювального колективу «Мікс» який під керівництвом художнього керівника Мирослави Тагасової виконав сучасні хореографічні номери.

Загалом у всіх залишилось приємне враження, багато майбутніх випусників після ознайомлення із роботою відділень підходили із запитаннями, зокрема, про наявність їдальні, кафетерії, гуртожитків, а більшість (дуже приємно) обмінювались номерами телефонів із студентами, адже є впевненість, що навчатимуться разом саме тут.

«Ми обираємо Мукачівський фаховий коледж»

Щиро дякуємо усім, хто відвідав стіни фахового коледжу, а також хто зацікавився спеціальностями.

Дирекція, педагоги та студенти ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» запрошують на навчання майбутніх абітураєнтів. Давні традиції, міжнародна співпраця, інноваційні методи викладання, змістовна навчально-методична, виховна, наукова, профорієнтаційна робота сприятимуть формуванню фахівців нової генерації, які гідно реалізують себе у сучасному Європейському аграрному просторі.

Зацікавилися, але пропустили День відкритих дверей? Звертайтесь за детальною інформацією за посиланням: http://new.makinfo.org.ua/

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Разом до перемоги! Все буде Україна

Адміністрація, РСС фахового коледжу

 

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook