Виїзне заняття у формі нетворкінгу провели для студентів спеціальності «Туризм і рекреація»

24 квітня 2023 року

     Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи і туризму ННІ неперервної освіти і туризму організовують для здобувачів вищої освіти виїзні заняття з метою набуття фахових компетенцій. Так, 21 квітня 2023 року для студентів освітнього рівня «бакалавр» спеціальності «Туризм і рекреація» спільно з партнером ОПП «Туризм», однією з найбільших національних готельних мереж Reikartz Hotel Group було організовано у формі нетворкінгу виїзне заняття на тему «Особливості роботи готелю у воєнний період» в готелі «ReikartzRaziotel».

  Теоретичний матеріал, підкріплений практичними знаннями посилює набуття компетентностей та оволодіння фаховими вміннями. Ознайомила студентів з діяльністю готелю «ReikartzRaziotel», з історією його відкриття та зі специфікою функціонування мережі готелів «Reikartz», не тільки по Україні, а й за кордоном, заступник керівника навчального центру готельної і ресторанної справи Олена Ліфіренко.
  Провівши бліц-опитування студентів, пані Олена показала різні типи номерів готелю: «стандарт», «класик», «суперіор», конференц-зали для проведення зустрічей, тренінгів, курсів, ресторан та інші приміщення. Розповіла про повноваження і відповідальність працівників на різних посадах, про вакансії, які є в готелі на сьогодні.
 
  Здобувачі вищої освіти 2 курсу, які обрали перспективну спеціальність «Туризм і рекреація» отримали унікальну можливість познайомитись не тільки з інфраструктурою готелю, а й отримати відповіді на актуальні для них питання:
  • з чого почати кар’єрний шлях у готельному бізнесі?
  • які вимоги до персоналу?
  • як стати професіоналом?
  Залучення до освітнього процесу провідних компаній і співробітників бізнес-структур дозволяють студентам зрозуміти тенденції в готельній сфері та можливість отримати престижну омріяну роботу у готельному бізнесі.
  Студенти поділилися своїми враженнями від таких заходів:
Руслана Половінська: «Пані Олена детально та доступно донесла до нас актуальну та цікаву інформацію. Розповіла плюси та мінуси функціонування готелю в сьогоднішніх не легких умовах та надала інформацію про вільні вакансії».
Олександра Григорчик: «Спочатку нам розповіли цікаву інформацію про сам готель. Детально проаналізували, які в них фішки в роботі, чому саме в даній мережі варто працювати. Мені сподобався ресторан, який оформлений в гарному мінімалістичному стилі та приємний персонал».
 

 Висловлюємо щиру вдячність готельній мережі Reikartz Hotel Group, зокрема Олені Ліфіренко, за цікаву зустріч, змістовний екскурс у глибини готельного сервісу та можливість студентами проходження практики, навчання і стажування в готельній мережі.

 
Ірина Кудінова,
доцент кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму гарант ОП "Туризм"

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook