НПП кафедри взяли участь у навчанні з домедичної допомоги у разі нещасних випадків на виробництві в умовах воєнного стану

25 квітня 2023, 15:02

    Відповідно до наказу 238 від 22.03.2023 року відбулись навчання з домедичної допомоги у разі нещасних випадків на виробництві в умовах воєнного стану. Викладачі кафедри Максим МІСЮРА та Дмитро КАСАТКІН долучилися до цього заходу.

     Під час навчання відпрацювали навички зупинки кровотечі: метод прямого тиску, накладання пов’язки та джгута; надання допомоги при опіках, переохолодженні та травмах опорно-рухового апарату; вивчили алгоритм базової підтримки життя, розібрали різні варіанти переведення постраждалого в стабільне положення, на навчальному тренажері відпрацювали проведення якісної серцево-легеневої реанімації, навчились користуватись автоматичним зовнішнім дефібрилятором, отримали цінні поради з формування якісної аптечки домедичної допомоги тощо.

     Корисні практичні навички, обмін не теоретичними знаннями, а реальним досвідом - це те, що в даний час дійсно необхідно.

Изображение выглядит как в помещении, одежда, человек, стенаАвтоматически созданное описание Изображение выглядит как в помещении, стена, пол, залАвтоматически созданное описание

   Окремо хочемо подякувати  доценту кафедри охорони праці та інженерії середовища Тамарі Білько

      По завершенню заходу всі учасники отримали сертифікати, що підтверджують підвищення кваліфікації із заначеної тематики.


 

Тетяна ОСИПОВА,

доцент, секретар кафедри

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook