ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРОФЕСОРКУ ЛАРИСУ КЛІХ!

26 квітня 2023 року

 Сьогодні святкує свій день народження докторка педагогічних наук, професорка, начальниця навчально-методичного відділу Національного університету біоресурсів і природокористування України, професорка кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

КЛІХ ЛАРИСА ВОЛОДИМИРІВНА!
Прийміть наші найтепліші вітання в день Вашого народження від колективу кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого! Ви – талановитий керівник, який не відступає перед труднощами, справжній професіонал, якому під силу будь-яке завдання. Ви постійно знаходиться в центрі суспільного життя університету, факультету та рідної кафедри, що доводить Вашу високу затребуваність і багатогранність. Вас люблять і поважають не тільки керівництво й колеги рідного вишу, а й студенти, яких Ви навчаєте вже багато років.
Висловлюємо Вам щиру подяку за багаторічну, плідну роботу з вдосконалення навчального процесу та активну діяльність, що завжди сповнена креативом та натхненням, в ім’я розквіту Національного університету біоресурсів і природокористування України на освітній і науковій ниві. Пропонуючи та втілюючи у життя власні ідеї, знаходячи правильні рішення проблем, які виникають, Ви заслужили непохитний авторитет, а самовіддана праця, що часто вимагає титанічних зусиль є гідним прикладом для наслідування. Ви справжній майстер своєї справи – педагог, науковець, керівник.
Усіх земних благ Вам: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємної любові і відданої дружби, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, творчого натхнення та величних успіхів у всіх починаннях!
Від імені колективу кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого завідувач, професор
Віктор Томчук
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook