Кураторська година з студентами 3 курсу спеціальності "Комп’ютерна інженерія" під час очного навчання

17 квітня 2023 року

    У зв’язку з необхідністю провести подальше планування навчально-виховної та патріотичної роботи в очний період навчання 17.04 була проведена комбінована виховна година зі студентами груп КІ-20009б (1 та 2 підгрупа) та КІ-22013бск.

    В ході зустрічі студентами було обрано відвідування ботанічного саду НУБіП в очному форматі, адже така екскурсія може також допомогти у виборі теми дипломування на майбутню кваліфікаційну роботу бакалавра на 4 курсі і підвищить загальний рівень еколого-природничих знань. 

 

    Також студентам нагадали правила та умови проживання в гуртожитку, необхідність дотримуватися здорового способу життя та важливість позбуватися шкідливих звичок.

    Також до відома студентів було доведено зміст Наказу №328 від 11.04.23, Наказу №207 від 14.03.23 та Розпорядження декана ФІТ №13 від 17.04.23 по НУБіП України, які стосуються вимог щодо дотримання санітарних правил проживання в гуртожитку, дотримання заходів щодо попередження та зменшення шкідливого впливу тютюнових виробів на здоров’я населення та щодо правил дотримання протипожежних заходів на території кампусу НУБіП.

    Студенти отримали відповіді на свої питання стосовно дат та форми проведення екзаменаційно-залікової сесії, ліквідації минулих заборгованостей.

 

                Андрій САГУН

куратор групи КІ-20009б, КІ-22013бск,  доцент кафедри

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook