Running marathon «Cross the line of 125 years since NULES foundation»

25 квітня 2023 року

Running marathon «Cross the line of 125 years since NULES foundation»
Звітуємо про успішний біговий марафон, який відбувся в колаборації з УСЛ на території нашого університету 26.03. Захід зібрав багатьох студентів університету, які взяли участь у змаганні. До забігу також долучилися студенти з КНТЕУ, КНУБА, КНУКіМ, КНУ, НМУ, МАУП та НТУ.
У загальній складності, забіг охопив дистанцію 800 м, яка пролягала через мальовничі куточки Голосіївського лісу. Учасники змагалися за перемогу, але багато хто з них мали за мету приємно провести час у колі друзів та нових знайомих.
По завершенню марафону 10 учасників отримали худі від партнерського ЗВО University of Reading, 1-3 місця - кубки та приємні призи: 1 місце - мібенди, 2 - спортивна сумка, 3 - спортивна бутилка. У категорії жінок, перше та друге місця зайняли студентки НУБіП, Гончарук Марта з результатом 2,37 хв та Банул Катерина – 3,12. У категорії чоловіків, переможцем став Мурашко Владислав (КНУБА), який фінішував за 1,49 хвилини. 2 місце посів студент НУБіП Даниш Богдан – 1,52; 3 місце розділили між собою Гапенюк Роман та Баженов Гліб, які фінішували за 1,54 хв; 4 місце – Куракін Олексій (2,01); 5 – Гродімюк Антон (2,05); 6 – Лук’янець Ілля (2,07); 7 – Гусейнлі Гусейн та Ілляшов Ілля (2,09) і 8 місце – Машновський Артем (2,10).
Забіг був чудовою ініціативою спортивного сектору Сенату студентської організації, яка створила незабутні враження для всіх учасників. Дуже дякуємо всім, хто взяв участь у змаганні, а також профспілковій організації студентів НУБіП Україна за їхню підтримку та допомогу в проведенні заходу і закупівлі призів.

Пресслужба сенату студентської організації НУБіП України,
Владислава Сільченко, головна копірайтерка

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook