Історія університету до 125-річчя

21 квітня 2023 року
  Національний університет біоресурсів і природокористування України зовсім скоро святкуватиме своє 125-річчя з дня заснування. За стільки років існування університет став одним з провідних навчальних закладів України, який готує фахівців різних галузей.
З нагоди свого ювілею університет організує різноманітні заходи, серед яких конференції, виставки, круглі столи та інші заходи. Це чудова нагода для студентів, викладачів та випускників університету згадати минуле, обговорити сьогодення!
  Наставники академічних груп кафедри геодезії та картографії Степчук Яніна, Опенько Іван, Жук Олексій, Богданець В’ячеслав, Кривов’яз Євгенія та Малашевська Олена провели лекції та бесіди для студентів своїх груп.
   Степчук Яніна, розповіла про зміни назв нашого університету. Постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2008 р. № 945 Національний аграрний університет перейменовано в Національний університет біоресурсів і природокористування України.
  Опенько Іван звернув увагу на лабораторії в яких раніше навчались студенти, їх зміни. Малашевська Олена акцентувала увагу на розвитку та досягненнях університету.
Кривов’яз Євгенія та Жук Олексій поспілкувалась зі студентами про сьогодення та важливу роль факультету землевпорядкування в історії університету.
  Богданець В’ячеслав детальніше розповів магістрам про видатних вчених та відомих випускниках університету.

   Студентам було цікаво слухати про історію університету НУБІП. Вони мали змогу дізнатися багато цікавої інформації про початки університету, його історичний розвиток та внесок у розвиток різних галузей науки та технологій.
Загалом, студенти були захоплені історією університету та його досягненнями, які стали можливі завдяки праці попередніх поколінь. Це надихнуло їх продовжувати традиції та розвивати заклад далі, щоб забезпечити його місце серед провідних університетів країни та світу.

 
 
 
Інна Чеботарьова,
студентка 1 року магістратури

 

    


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook