У ФОКУСІ УВАГИ ЗУСТРІЧІ - ВИСОКА ЯКІСТЬ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

27 квітня 2023 року

     Згідно з положенням про акредитацію освітніх програм, на підставі якого здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 11 липня 2019 року № 977 для забезпечення і контролю якості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю в межах окремої освітньої програми 21 квітня 2023 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів славетного Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася зустріч гаранта освітньо-професійної програми за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» СВО «Магістр» – доктора сільськогосподарських наук, професора, завідувача кафедри годівлі тварин та технології кормів Михайла Сичова з науково-педагогічними працівниками факультету: кандидати с.-г. наук, доценти кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Руслана Уманець і Світлана Базиволяк; кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій виробництва молока і м’яса Тетяна Антонюк; кандидат с.-г. наук, доцент кафедри бджільництва Ігор Головецький.

     У фокусі уваги були концептуальні заходи щодо організаційної і методичної забезпеченості при викладанні дисципліни «Переробка продукції тваринного походження» для здобувачів вищої освіти СВО «Магістр».

      Гарант програми Михайло Сичов приділив увагу питанням забезпечення високої якості освітньої діяльності та методичного забезпечення освітнього процесу шляхом оновленням електронного кейсу навчально-методичного комплексу, робочої програми і силабуса за вказаною дисципліною, що відповідає статті 16 Закону України «Про вищу освіту» й Наказу Ректора НУБіП України № 244 від 23.03.2023 року.

      Підсумовуючи адженду очного зібрання, варто відзначити, що мета зустрічі досягнута, формат взаємодії активний та плідний, оскільки викладачі брали участь в обговоренні, висловлювали власну думку та вносили пропозиції.

З вірою у ЗСУ і Перемогу тримаємо освітянський стрій!

       Далі буде…

Професор кафедри біології тварин
Анна Лихач

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook