Студенти заочної форми навчання механіко-технологічного факультету успішно захистили бакалаврські кваліфікаційні роботи та дипломні проєкти бакалавра

28 квітня 2023 року
   Традиційно, в студентському середовищі механіко-технологічного факультету, першими освітній процес завершують здобувачі вищої освіти, заочної форми навчання.
  З 24 до 27 квітня 2023 р., три екзаменаційні комісії розглянули розробки 48 студентів бакалаврату заочної форми навчання, спеціальностей «Агроінженерія» і «Транспортні технології (на автомобільному транспорті), у рамках захисту дипломних проєктів бакалавра та бакалаврських кваліфікаційних робіт. З огляду, на перебування шести студентів за кордоном та службу восьми студентів, у Збройних Силах України, захист проводився у змішаному форматі. Після попередніх захистів на кафедрах факультету, студенти ретельно підготували свої фінальні роботи, вільно володіли матеріалом та використовували потужні презентації для доповідей. Керівники випускних робіт вчасно надали всі супутні документи для захисту до екзаменаційних комісій, також були присутніми на заходах та підтримували своїх випускників.

  Розробки, представлені у бакалаврських кваліфікаційних роботах та дипломних проєктах бакалавра, спрямовані на застосування новітніх технологій біоенергетики, рослинництва, тваринництва, автоматизованих систем управління, в агропромисловому комплексі України, транспортних перевезень різнотипних вантажів та побудову економічно-доцільних логістичних маршрутів.
  Високий рівень підготовки продемонстрували: Владислав Касьян, в удосконаленні кормоприготувального агрегату, Юрій Стаценко у випробуваннях автобусів ISUZU з різними системами живлення енергетичних установок, Назар Цюкан у дослідженні сепаратора насіння, Роман Павловський у розробленні заходів, для запобігання травматизму на тваринницьких фермах, Олександр Бойко у модернізації культиватора для суцільного обробітку грунту, Олег Івашко в проектуванні процесу і параметрів опалення житлової будівлі генераторним газом, Катерина Давиденко в розробці транспортного процесу в технологічній лінії збирання і післязбирального обробітку картоплі, Марія Куниця в удосконаленні перевезення габаритних вантажів.

 

   Механіко-технологічний факультет висловлює подяку головам екзаменаційних комісій, професорам: Сергію Пилипаці, Костянтину Лопатьку і Віталію Луцяку та членам екзаменаційних комісій, професорам: Олегу Загурському і Віктору Теслюку, доцентам: Олександру Надточію, Михайлу Мотричу, Віталію Курці, Олегу Заболотьку, Руслану Шатрову, Лілії Савченко, Івану Колєсніку, а також, секретарям комісій: Наталії Воронцовій, Тетяні Нечупій і Наталії Кулібабі, за виважену і відповідальну роботу.
   Вітаємо випускників з вдалим проходженням фінішного контролю знань, бажаємо мирного неба, успіхів в реалізації задуманих планів і чекаємо на вступній кампанії, до магістратури університету.

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного
факультету з навчальної та виховної роботи

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook