Відкрита лекція доцента кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, к.т.н., доц. Соломки О.В.

28 квітня 2023, 9:34
НУБіП України


25 квітня 2023 року проведено відкриту лекцію доцентом кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, к.т.н. Олексієм Соломкою з дисципліни «Системи автоматизованого проектування» для слухачів 1 року навчання другого (магістерського) рівня освіти спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» на базі платформи WEBEX.

 

Вміння сконцентрувати увагу студентів на формуванні дієвого компоненту навчання, який мотивує до подальшого поглибленого вивчення лекційного матеріалу, отримання ключових компетенції для майбутньої професійної діяльності, наведення практичних прикладів, власні напрацювання поєднані із міжнародним досвідом у вирішенні проблеми – ось головні критерії якісного викладання матеріалу.

 

До відкритої лекції крім студентів долучились науково-педагогічні працівники кафедри та всі бажаючі. Присутні позитивно оцінили проведену лекцію, відзначили високий науковий і навчальний рівень володіння матеріалом, різноманітність методів і прийомів його подання. Відкрите заняття отримало схвальні відгуки колег і студентів. 

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook