Дискутуємо, мріємо, креативимо разом! Студенти-журналісти планують роботу гуртка «МедіаТОР» на наступний навчальний рік

28 квітня 2023 року
НУБіП України

 2 7 квітня після навчальних занять студенти-другокурсники разом із керівниками гуртка Анною Данько-Сліпцовою та Наталією Адамчук зібралися у затишній атмосфері на кафедрі журналістики та мовної комунікації, щоб поділитися враженнями від найяскравіших зустрічей з гостями протягом навчального року, що минає, та обговорити, яким вони бачать майбутнє гуртка.

На початку зустрічі Анна Анатоліївна зазначила, що гурток створювався зокрема як світоглядний, тому до участі запрошують цікавих особистостей з різних сфер діяльності, аби студенти-журналісти ширше розуміли реалії сьогодення і вчилися спілкуватися з людьми різних професій.

  

На засіданні ми мали обрати тематику майбутніх зустрічей та гостей, на яких найбільше чекають студенти. Але спочатку вирішили покреативити і придумати новий контекст назві гуртка «МедіаТОР». Ох і фантазійні ж наші другокурсники! Було цікаво і захопливо спостерігати за студентами під час цього завдання.

А потім ми отримали фломастери, папір і час, аби написати імена гостей, яких найбільше хотіли б бачити, та зазначити, чому вважаємо їх особистостями, вартими уваги. Ось тут і проявилася креативність, різносторонність та українськість наших студентів. Імена, які вони вписували, свідчать про обізнаність з різними аспектами життя, розмаїття інтересів та захоплень.

   

Ну і якщо вже у творчих людей у руках опинилися фломастери, то настрій та енергія теж були вимальовані різними кольорами. Чим не арт-тератія, така важлива в умовах постійного стресу від війни?

Тепер керівники гуртка мають опрацювати пропозиції студентів, обрати найцікавіші й організовувати нові зустрічі. Сподіваємось, їх формат і зміст будуть не менш цікавими і корисними для нас, майбутніх журналістів.


Олександра Мордавченко, Іван Січкар,
студенти групи Журн-21003б

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook