Мандрівка до витоків університету

28 квітня 2023, 16:13
м. Київ
27 квітня 2023 року, напередодні річниці НУБіП України, студенти гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності 053 Психологія (група Пс-21001 б) здійснили мандрівку в минуле – побували на екскурсії в одному з численних музеї нашої alma mater – його історії. Вони поділилися своїми враженнями.
 
 
 
 
Переглянувши експозицію Музею історії Національного університету біоресурсів і природокористування України, ми змістовно провели час, багато дізналися нового про наш університет, почуте й побачене нас глибоко вразило. 
Загалом, ми дізналися, що Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП) є одним із найстаріших вищих навчальних закладів України, освітній заклад був заснований 1898 року як Київський земський садово-городничий інститут.
У своїй історії НУБіП проходив крізь роки лихоліття, переживав потрясіння, однак постійно розвивався, зокрема: збільшувалася кількість факультетів, розширювалося коло спеціальностей, за якими готувалися молоді спеціалісти, вводилися нові наукові напрями досліджень, змінювалися назви та статус університету.
 
 
Нині наш університет має у своїй структурі 3 інститути, 13 факультетів, здійснює підготовку студентів за понад 70 спеціальностями! Науковці НУБіПу активно займаються дослідницькою діяльністю в галузі біології, аграрних наук, екології. Хоч і порівняно нещодавно, однак досить яскраво представлені й досягнення нашого рідного гуманітарно-педагогічного факультету.
Тож, якщо ви хочете дізнатися більше про наш університет, екскурсія буде дуже корисною для вас. Завдячуючи їй, ви пізнаєте минуле нашого Голосієва, відчуєте, що це місце сили – духовності, науки, краси.
Щиро дякуємо ученому секретареві музею, кандидату педагогічних наук Т. Чумак за проведену екскурсію.
Пишаємося тим, що ми навчаємося в НУБіП! З Днем народження тебе, рідний університете!
Євгенія КУЧЕР,
студентка групи Пс-21001 б,
Людмила ОМЕЛЬЧЕНКО,
доцент кафедри психології,
 наставник групи Пс-21001 б

    

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook