НАВЧАННЯ ПРАКТИКУЮЧИХ ЛІКАРІВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ УКРАЇНИ – ОДИН ІЗ ВАЖЛИВИХ НАПРЯМІВ РОБОТИ!

28 квітня 2023, 20:55
   21 квітня 2023 року на кафедрі терапії і клінічної діагностики Національного університету біоресурсів та природокористування України відбувся вебінар на тему: «ТРАНСМІСИВНІ ЗАХВОРЮВАННЯ СОБАК: ДІАГНОСТИКА І ТЕРАПІЯ У ПРАКТИЦІ ЛІКАРЯ-ТЕРАПЕВТА ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ». 
   Запрошений лектор вебінару д.вет.н., професор кафедри ветеринарної медицини та фармації Національного фармацевтичного університету (м. Харків), консультант Центру здоров’я тварин «Доктор VET» (м. Львів) з досвідом клінічної діяльності 14 років Дмитро Морозенко, на високому професійному рівні окреслив не тільки загальну проблему щодо трансмісивних хвороб собак, а й продемонстрував диференційні принципи встановлення діагнозу для кожної з патологій (ерліхіоз, анаплазмоз, бореліоз і лейшманіоз) й ефективні методи терапії хворих тварин.
   Також на вебінарі була прочитана дуже цікава лекція практичного спрямування на тему «Сучасне виробництво актуальних терапевтичних ветеринарних лікарських засобів», лектор – к.вет.н., доцент кафедри терапії і клінічної діагностики НУБіП України, уповноважена особа з фармаконагляду за ВЛЗ ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» Андрій Розумнюк.
   Кошти від проведення вебінару, були перераховані на потреби ЗСУ, зокрема на лікування і реабілітацію нашого колеги – лікаря ветеринарної медицини Олексія Притули, який одержав тяжкі поранення, боронячи нашу країну від російської агресії.
   На вебінар було зареєстровано близько 200 лікарів ветеринарної медицини з усіх регіонів України, а також викладачі й студенти спеціальності «Ветеринарна медицина» закладів вищої освіти України, ветеринарні фахівці з Польщі, Німеччини, Чехії, Австралії.
   Велика вдячність за підтримку й допомогу в проведенні вебінару керівництву Національного університету біоресурсів та природокористування України, декану факультету ветеринарної медицини, академіку НААН Миколі Івановичу Цвіліховському й усій кафедрі терапії і клінічної діагностики. 
 
 
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Андрій Розумнюк
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook