Відкрита лекція доцента Паламарчук С.П. з дисципліни «Екологічна стандартизація і сертифікація» для студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 101 «Екологія» на тему «Екологічне маркування продукції»

27 квітня 2023, 5:17

Відповідно до графіку проведення відкритих лекційних у весняному семестрі 2022-2023 навчального року на факультеті захисту рослин біотехнології та екології, 27 квітня 2023 року доцентом кафедри екології агросфери та екологічного контролю, к.с.-г.н., доцентом Паламарчук С.П. було проведено відкриту лекцію з дисципліни «Екологічна стандартизація і сертифікація» для студентів 4 курсу І, ІІ, ІІІ групи ОС «Бакалавр» спеціальності 101 «Екологія» на тему «Екологічне маркування продукції».

Лекцію була прочитана на актуальну тему, а саме розглянуто питання екологічного маркування, на сьогодні, в умовах стрімкого впливу на навколишнє природне середовище антропогенної діяльності, надзвичайно велике значення має інформація про безпечність чи якість того чи іншого товару, послуги чи виробництва. Таку інформацію надає екологічне маркування, що є різно­видом маркування. Детально було розглянуто систему заходів з охорони довкілля, яка визнана у про­мислово розвинутих країнах світу та передбачає використання екологічних знаків на продукції чи її упаковці.

 На відкритій лекції були присутні: к.с.-г. н., доцент, завідувач кафедри екології агросфери та екологічного контролю Наумовська О.І., доценти кафедри: к.п.н. Строкаль В.П., к.с.-г.н. Ладика М.М., ст.викладач, к.с.-г.н. Сербенюк Г.А.  

Викладач добре володіє матеріалом, на лекційному занятті було наведено схему результатів екологічної декларації типу ІІІ, студентів зацікавила інформація щодо програм екологічного маркування продукції.  Студенти уважно слухали лектора, приймали активну участь в обговоренні дискусійних питань.

Студенти та викладачі кафедри екології агросфери та екологічного контролю   позитивно оцінили зміст відкритого лекційного заняття, відзначили високий науково-методичний рівень лектора щодо володіння матеріалом.

 

Завідувач кафедрою екології агросфери

та екологічного контролю, доцент Наумовська О.І 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook