Профоієнтаційна робота нових викладачів

1 квітня 2023 року
вул.П.Сагайдачного, 62, м.Боярка, Київська обл. Україна

 Профорієнтаційна робота триває навіть під час військового стану в Україні. Зараз, більш ніж будь коли, важливо підтримувати заохочення школярів підвищити свої знання з різноманітних сфер, зокрема з гуманітарних професій, адже експерти з іноземних мов, психології та філософії - критично важливі після перемоги у війні. 

Одна з найважливіших частин випускних класів у школах - підготувати учнів до дорослого життя, а також допомогти їм знайти майбутню спеціальність.

Саме тому, асистент кафедри Тузюк М.О. проводив профорієнтаційні заходи для випускних класів Боярського академічного ліцею "Лідер". Учні були ознайомлені з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, та зокрема з гуманітарно-педагогічним факультетом та його спеціальностями та кафедрами.

Особливу увагу було приділено тому, що університет пропонує підготовчі курси та олімпіаду до вступу. Навколишнє середовище та природа на території університету особливо зацікавила багатьох учнів. Завдяки таким зустрічам, учні можуть вибирати своє майбутнє з впевненістю та розумінням, що очікувати.

асистент Тузюк М.О.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook