Починаємо очну роботу, гурток "Організація та економіка ветеринарної справи"

6 квітня 2023 року

   Чудового квітневого дня гуртківці вперше за навчальний рік отримали змогу зібратись в офлайн форматі. Було прийнято рішення ознайомитись з особливостями організації роботи лікарів ветеринарної медицини за різними напрямами.

   За день члени гуртка відвідали навчально-науково-виробничу лабораторію конярства, навчально-виробничу лабораторію птахівництва та навчальну лабораторію «Голосіївська навчально-дослідна пасіка».
   Гуртківці мали можливість ознайомитись з особливостями ветеринарного обслуговування коней, ветеринарний лікар Світлана любьязно провела екскурсію по території, розказала про особливості протиепізоотичних і профілактичних заходів у конярстві, про годівлю та санітарні вимоги, дозволила провести  провести епізоотологічне обстеження та скласти акт.
   Ліхтер Микола Іванович розказав про дільність навчально-виробничу лабораторію птахівництва, плани на майбутнє та наукову складову.

   В навчальній лабораторії «Голосіївська навчально-дослідна пасіка» Микола Гаврилович Повозніков ознайомив студентів з найбільш актуальними викликами у бджільництві та задав кілька цікавих ребусів.

Керівник гуртка Максим Жуковський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook