Гуртожиток – другий дім

29 квітня 2023 року

     Факультет інформаційних технологій постійно поповнюється новими спеціальностями, невпинно зростає і контингент студентів. Для забезпечення їх житлом виділяються місця в різних гуртожитках. Так студенти нової спеціальності - Інформаційні системи і технології проживають в гуртожитках №7 та №10.

     Попереду студентів чекає весняна екзаменаційна сесія, успішне складання якою великою мірою залежить від умов, в яких проживають студенти. В гуртожитках створені хороші умови для проживання: в приміщеннях чисто та прибрано, на кожному поверсі, блоці для студентів є кухня, ванна кімната, туалет, можливість прийняти душ теплою водою ( в наявності є бойлери):

В кімнатах в основному проживають 4 студентів, є місце для харчування, підготовки до занять. Санітарний стан в кімнатах та допоміжних приміщень гуртожитку залежить від самих студентів.

     Студенти 2 курсу спеціальності ІСТ, які проживають в гуртожитках №7 та №10 самостійно готують собі їжу, майже не користуються послугами громадського харчування, готуються до занять в своїх кімнатах: для цього є інтернет і власна комп’ютерна техніка, лише інколи користуються послугами читальних залів та лабораторій НУБіП України в позаурочний час.

      До проблем, які виникають у студентів, слід віднести лише слабкий доступ до інтернету в період одночасної роботи в мережі великої кількості користувачів.


Садко М.Г., куратор 2 курсу групи ІСТ
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook