Велична історія НУБІП України: психологи-першокурсники відкривають її для себе

1 травня 2023, 8:40
м. Київ

   26 квітня 2023 року першокурсники спеціальності «Психологія» групи Пс-22003б гуманітарно-педагогічного факультету поринули в славетне минуле – становлення й розвиток Національного університету біоресурсів і природокористування України, відвідавши музей історії alma mater. Марія Поливач, директорка Музею історії НУБіП, захопила першокурсників розповіддю про витоки та етапи становлення вишу, про видатних людей: науковців, викладачів, студентів, які творили університет – осередок науки, культури, розвитку.


   Захоплення і натхнення відчули усі присутні від артефактів Музею: тексту положення про заснування закладу від 30 січня 1898 року («височайшеє» повеління), унікальних світлин, документів про навчання та про вищу освіту випускників різних часів (матрикул, Іспитовий Аркуш, Дипломне свідоцтво тощо).


Подорож у минуле рідного Університету дала змогу першокурсникам-психологам збагнути джерело авторитету й престижу бути нубіпівцем, відчути причетність кожного до славетної, уже сучасної, історії НУБІП України.


Щиро дякуємо Марії Поливач за змістовну екскурсію та позитивні емоції!


Олена Шевцова,
доцент кафедри психології,
наставник групи Пс-22003б
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook