Дмитро Сад, здобувач 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», призер конкурсу студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»

28 квітня 2023 року

      Щиро вітаємо студента другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Дмитра Сада з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології», який проходив на базі Державного торговельно-економічного університету 26 квітня 2023 року.
    Конкурс проводиться з метою активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців, залучення студентів до науково-дослідної діяльності та участі у наукових програмах.
    За звання переможця змагалися представники 6 закладів вищої освіти: Державного торговельно-економічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг), Національного університету харчових технологій, Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.
     До складу журі конкурсу увійшли як висококваліфіковані науково-педагогічні працівники, так і стейкхолдери та практики зі значним досвідом роботи в галузі ресторанного бізнесу.
   Журі відмітило високий рівень підготовки наукових робіт, оригінальність та інноваційність представлених розробок. За комплексом критеріїв попередньої оцінки та публічного захисту визначено кращі роботи.
    Дипломом третього ступеня відзначено наукову роботу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України Сада Дмитра «Технологія зберігання болгарського перцю в активній модифікованій атмосфері», керівник професор кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, д.т.н. Валентина БАНДУРА.
     Бажаємо конкурсанту та його керівнику успіхів, натхнення, сил і подальших наукових здобутків!


Світлана Мельниченко,
завідувач кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook